Originally posted by Dakota
Where did it hit the bag?
Leading edge & rebounded into foul territory without going over any part of the bag? Good call.
Anywhere else, bad call.
To be a fair ball, it would have to bound "over" the base.
Speaking ASA
Say what?
Have you been out of town lately?
I certainly hope you are kidding.
Rule 1 FAIR BALL
A Fair ball is a legally batted ball that:
E. Touches first, second or third base.