Could it be referring to this Note? 9-3-1
SECTION 3 OUT OF BOUNDS ART. 1 . . . A player shall not cause the ball to go out of bounds.
NOTE: The dribbler has committed a violation if he/she steps on or outside a boundary, even though he/she is not touching the ball while he/she is out of bounds.