blueump SanDiegoSteve wroteThe only two instances where headfirst slides are illegal that I can think of are LL Majors and below, and under FED rules. Do you have a rule number for this??? I'm quite sure you can slide head first in FED ball.
blueump In fact, Fed rule 2-32-1 clearly states that: "a legal slide can be either feet first or head first." Looks legal to me! 😀
SanDiegoSteve blueump wroteIn fact, Fed rule 2-32-1 clearly states that: "a legal slide can be either feet first or head first." Looks legal to me! 😃 You are right. My mistake. So I can only think of one instance where head first slides are illegal!:o