thumpferee Curious, is the assistant coach bench personel? Direct on assist. and indirect on HC? '02-'03 Rules Book Rule 10.4.5 See penalty
Nevadaref Originally posted by thumpferee Curious, is the assistant coach bench personel? Direct on assist. and indirect on HC? '02-'03 Rules Book Rule 10.4.5 See penalty Yes, 4-34-2. So Yes on the indirect. 10-4 penalty
Indy_Ref Originally posted by BushRef Originally posted by DownTownTonyBrown The idiot came out to midcourt to tell us how we should be calling things. Three steps in our direction and I had my stop sign up and I told him to stop three times. I told him "You need to get off the court. You shouldn't be out here." With my hand on his shoulder I guided him back to the sidelines. His response as he ckicken littled away... "Don't give me any crap!" That right there deserved 2 shots, no matter how buddy buddy you are with the coach. AGREED!!