cmathews TPS, welcome to the board, it can be a whole lot of fun, a whole lot of humbling, and a whole lot of learned information, all at the same time...but hey Politcal correctness may be the least of our worries here sometimes...
Camron Rust Originally posted by TPS2859 Thanks for the replies. Since we're all being picky (gotta pad my stats to keep in the same ocean as the anchors of this forum, ya know).... I said he/she to be politically correct! Since we're being picky (and I have to pad my stats to stay in the same ocean as the anchors of this forum 😉 ) Even if not gramatically correct...his/her would have fit. 😉
Dan_ref Originally posted by justacoach What is the specific rules reference for this?? Fed plz - Player throwing in may not step inbounds before releasing throw-in. - The line is out of bounds. Some kind soul will provide rule numbers.
ChuckElias Originally posted by Dan_ref - Player throwing in may not step inbounds before releasing throw-in. - The line is out of bounds. I'm pretty sure this is what I said about 12 hours ago. . . 🙂
zebracz What is the specific rules reference for this?? Fed plz Hey justacoach, I found rule 9-2-11note which provides that "the thrower...does not touch the inbounds area before the ball is released..."); but, see rule 4-9-2 (p29). It says "the inside edges of these lines define the inbounds and out of bounds areas." ...good luck! 🙂
Jurassic Referee Originally posted by zebracz What is the specific rules reference for this?? Fed plz NFHS rule 9-2-5- "The thrower shall not carry the ball onto the court". Signed: JR The Epitome of a Politically Correct Kind Soul! [Edited by Jurassic Referee on Nov 21st, 2003 at 12:35 AM]
Jurassic Referee Originally posted by justacoach What is the specific rules reference for this?? Fed plz NFHS rule 9-2-5-- "The thrower shall not carry the ball onto the court". Signed: JR [IMG]http://www:gifs.net/animate/doghappy.gif[/IMG] The Epitome of a Politically Correct Kind Soul!!