Whistles & Stripes wroteWhat ruleset are you pulling rule 15.2 from? My rulebook stops at rule 10.
picky, picky, you want the RULE number as well as the section and article? 😮 Rule 4, definitions. 4.15.2. (See, this is what happens when a non-ref tries to use the rule book -- and y'all want coaches to do that 😃)