Mel and weet Can't find rule to support....Second of two FT...Ball gets stuck between backboard and rim....What do you have..? arrow? or missed FT?
Adam Mel and weet wroteCan't find rule to support....Second of two FT...Ball gets stuck between backboard and rim....What do you have..? arrow? or missed FT? Yes.
RookieDude Rule 6-4-3d ..."An alternating-possession throw-in shall result when: d. A live ball lodges between the backboard and ring or comes to rest on the flange, unless a free throw or throw-in follows."