coach mb NFHS Rule 5-8 ... Time-out occurs and the clock, if running, shall be stopped when an official: Art.4 ... Responds to the scorer's signal ... What form can the scorer's signal take? Can / should the scorer use the horn?
mick Originally posted by coach mb NFHS Rule 5-8 ... Time-out occurs and the clock, if running, shall be stopped when an official: Art.4 ... Responds to the scorer's signal ... What form can the scorer's signal take? Can / should the scorer use the horn? Yeah, coach, The horn "Hey, You!!!" Whatever works.