Freddy Are the NCAA-M's PCA boundaries still the same as NFHS? If not, can someone post a link of an image of NCAA-M's? Thanx...
SC Official I don't have my CCA manual with me, but the PCAs are the same except a dual-coverage area inside the 3-point line that the L and T share.
diehardmason Just reading the manual. Section 7 is PCA. And SC Official is correct. Sent from my iPhone using Tapatalk